top of page

Handelsbetingelser

1. køb hos Trøjborg Vinhandel

Normalt afsendes din ordre senest 2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Ønsker du selv at afhente din ordre på vores adresse, vil dette ligeledes kunne ske indenfor 2 hverdage. 
Opstår der udfordringer med at levere den bestilte vin, vil du blive kontaktet umiddelbart efter, at vi har modtaget din bestilling.

 

Ordrebekræftelse

Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet dit ordrenummer og den samlede pris. Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail.  

 

Fragtpriser

Alle internetordrer koster 69,- i levering. BEMÆRK: Gratis fragt ved minimumkøb på 699,-.
Vin fremsendes kun i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. 

 

Børn og unge under 18 år

For at handle på trøjborgvinhandel.dk skal du være fyldt 18 år.

2. priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for:

  • Force majeure

  • Leveringssvigt

  • Udsolgte varer og trykfejl

3. salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. levering

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Trøjborg Vinhandel.

Normalt svarer vi indenfor 24 timer. Du kan forvente hurtig besked og levering.

5. afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet “Afbestilling”. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske samme dag, som bestillingen er foretaget. Normalt svarer vi indenfor 24 timer. Du kan forvente hurtig besked og levering.

6. betaling

På vores hjemmeside tager vi imod de fleste gængse betalingskort.

7. personlige oplysninger

For at en ordre kan gennemføres, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis du accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk hos Trøjborg Vinhandel. Opbevaringen sker i krypteret form. 
I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til QuickPay, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via QuickPay, og Trøjborg Vinhandel opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

betalingsmuligheder
Payment Methods
bottom of page