top of page

En forunderlig rejse ind i tysk øko vin...

Innovation og tradition

"Trøjborg Vinhandel er skabt ud fra tanken om at give flere danskere mulighed for at nyde tysk vin – fra den økologiske produktion."

Vi har altid været meget glade for at rejse rundt i vores store naboland, og på en af vores rejser møder vi Christoph fra Hothum.

 

Han viser os sin vingård, hvordan hele familien arbejder på deres vinproduktion og indvier os i hele tanken bag økologisk vinproduktion. Autenciteten og den nære relation er baggrunden for, hvorfor vi hos trøjborg vinhandel begyndte at importere vin til salg i danmark. Vores tanke er, at vi bedre kan stå inde for smag og kvalitet, når vi rejser ud, smager og hjemtager.

De vinfolk vi har mødt og lært at kende hos Hothum er stolte folk, hvor kvalitet og hjemmeproduktion betyder alt. Deres produktion er begrænset, men de lever af det og går ikke på kompromis, selvom udviklingen går i retning af stadig større brug, som vi kender fra vores eget agerbrug. 

Sidste sommer inviterede Christoph os ned for at deltage i høsten og indgå i vinproduktionen. Vi har været bagom den økologiske vinproduktion - og det har ikke gjort glæden ved at købe og indtage vinene mindre. Tværtimod giver den her form for produktion kun mening for os. 

Vi glæder os til at tage jer med på en smagsrejse i det økologiske vinland!

Kærlig hilsner

Conny og Flemming

Skærmbillede 2020-05-21 kl. 20.54.36.png
bottom of page